maanantai 1. kesäkuuta 2015

Inspiraatiota etsimässä.
Tänään on satanut vettä ja tuuli on ihan mielettömän puuskainen. Tälläisenä sadepäivänä on ihan hyvä välillä olla vain kotona ja selailla muutamia hyviä sisustus- ja puutarhalehtiä kaikessa rauhassa. Itse nappasin kauppareissulla lehtihyllyltä mukaani Terassi- ja Plaza Interiör-lehdet tutkittavakseni. Kuppi lämmintä kaakaota, fleece ja mukava asento tyynyjen seassa, niin eiköhän tuo kelikin kesää kohti mentäessä aurinkoisemmaksi vielä muutu.

Lehtiä selailemalla etsin tällä hetkellä lähinnä kadonnutta inspiraatiota meidän kodin pienen terassin kalustamiseen. Esikoisemme syntymään on enään noin kolme viikkoa ja tulevaisuudessa häämöttävää kastejuhlaa silmällä pitäen haluaisimme terassille mahdollisuuksien mukaan vielä tämän kesän aikana uudet louge-henkiset puutarhakalusteet. Jotain sohvaa, jotain rottinkia tai polyrottinkia ja pari sopivaa nojatuolia kaveriksi olisi mieluinen kokonaisuus. Emme perheenä ole mikään puutarhajuhlista ja grillibileistä intoileva pariskunta, joten tälläinen kesäolohuone löhölinnasohvilla ja pehmeillä nojatuolilla on ihanan houkutteleva ajatus viihtymiselle ja ulkona olemiselle.

Ajankohdan suhteen taidamme olla hieman mattimyöhäisiä (tänäkin vuonna), sillä nettiä selailemalla olen huomannut monen tuotteen olevan loppuunmyyty tai saatavilla toimitukseen vasta elokuun puolella varastojen tyhjentymisen takia. Kerran luulimme jo löytäneemme sopivan lounge-henkisen kokonaisuuden terassillemme, kunnes päällepäsmärinä ja talon emäntänä menin itse epäröimään ja muuttamaan mielipidettäni ja nyt lopullinen kauppojen tekeminen arveluttaa. Kaikki perinteiset kaupungin huonekaluliikkeet on tullut kierrettyä jo useampaan kertaan, mutta mieluista ei vain vielä ole tullut vastaan. Josko vielä jostain löytäisin sen ihan täydellisen kokonaisuuden meillekin. Katsotaan, onko näistä lehdistä jotain apua etsintöihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti