tiistai 2. kesäkuuta 2015

Kotona.Tämä on meidän koti.

Asumme mieheni, koiramme ja tulevan esikoisemme kanssa vuonna 2001 valmistuneessa 76 neliön rivitalokolmiossa. Päätyhuoneisto sijaitsee rauhallisen metsikön laidalla noin 5 kilometriä kaupunkimme keskustasta.

Kotimme on jaettu kahteen kerrokseen, missä ensimmäisessä kerroksessa on keittiö, yhtenäinen olohuone-ruokailutila, tilava wc sekä terassi ulkona. Yläkerrasta puolestaan löytyy kaksi makuuhuonetta, pesuhuone ja sauna. Pesuhuoneen yhteydessä on tilava liinavaatehuone.

Muutimme asuntoon joulukuussa 2013 eli noin 1,5 vuotta sitten. Asunto on meidän molempien ensimmäinen omistusasunto. Puolentoista vuoden aikana olemme asunnosta pintaremontoineet molemmat makuuhuoneet uudestaan, sekä hioneet ja pintakäsitelleet terassin ja saunan laudoitukset. Kaikki muu ympärillämme on asunnon edellisen omistajan aikaansaannosta tai alkuperäistä vuodesta 2001.

Suunnitelmia meillä on paljon kotimme remontoimisen, tuunaamisen ja sisustamisen suhteen ja kotona teemme paljon päätöksiä yhdessä mieheni kanssa. Kaikki suunnitelmat eivät välttämättä aina toteudu ja jotkut asiat jäävät kaukaisiksi tulevaisuuden haaveiksi, mutta ilman suunnitelmia ei mitään pystytä myöskään koskaan toteuttamaan. Talon emäntänä ja sisustusintoilijana itselläni yleensä on paljon ideoita ja sanani sanottavana asioihin, mutta onneksi silloin tällöin mieheni on meidän perheen järjen ääni, joka toppuuttelee ja palauttaa minut takaisin maan pinnalle hyvin äkkiä kun suunnitelmat meinaavat mennä yli rajojen. Kiitos kuuluu siis hänelle siitä.

Itse blogissa minun on tarkoitus jakaa meidän perheelle tärkeitä ja ajankohtaisia asioita siitä mitä teemme, mitä olemme tehneet ja mitä mahdollisesti tulemme vielä tekemään meidän kotona. Tarkoitukseni on esitellä huoneita kodistamme, projektejamme, tuotetietoutta ja kaikkea asumiseen ja elämiseen liittyvää hömppäpömppää. Kotimme ei ole valmis mallitalo tai huoneisto, eikä se sitä tule koskaan varmasti olemaankaan. Katsotaan mitä kaikkea kivaa saadaan aikaiseksi kun aika rientää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti