lauantai 30. toukokuuta 2015

Pirput parput ja Varvunraita.

Marimekolla oli keväällä sisustustyynyjen kampanjatarjous, missä kaikista Marimekon valikoiman tyynynpäällisistä sai -15% alennuksen kappaleelta joko tilaamalla Marimekon verkkokaupasta tai ostamalla suoraan kivijalkamyymälöistä. Rohkaistuin ensimmäistä kertaa tilaamaan kotiimme verkkokaupan kautta kaksi hurmaavaa tyynynpäällistä. Tänään kerkesin jopa laittamaan tyynynpäällisiin sisustustyynytkin niin, että saan vihdoin tyynyt esille olohuoneeseemme.

Ostoinnostus lähti liikkeelle ihastuksesta Marimekon silloiseen nettisivuilla esiintyneeseen markkinointikuvaan, missä erilaisia mustavalkosävytteisiä tyynyjä oli levitettynä harmaapohjaiselle sohvalle. Kuva oli niin houkutteleva ja hyvin onnistunut, että markkinoinnin uhrina valitsin omaan kotiimme kaksi mielestäni sopivinta vaihtoehtoa kuvan tyynynpäällisistä. Mieleni teki kyllä ostaa kaikki sommitelman tyynyt heti kerralla, mutta onneksi isäntä (järjen äänellä) kerkesi toppuutella hieman jo äärettömyyksiin lipsunutta innostustani. Harmi kun en löytänyt kyseistä markkinointikuvaa, että olisin voinut sen laittaa tänne esille.

Perinteisistä Marimekon malleista poiketen, valitsin kaksi hieman erikoisimmilla kuoseilla olevaa tyynynpäällistä näin aluksi. Kuvassa oleva pilkullinen tyynynpäällinen on nimeltään Pirput parput ja raidallinen malli on Varvunraita. Sommitelmasta jäivät vielä ostamatta tyynynpäällismallit Juhlaraita, Pienet kivet ja Tiiliskivi. Mahdollisuuksien mukaan haluaisin tulevaisuudessa kerryttää tätä kyseistä kuvan tyynysommitelmaa vielä lisää. Vain aika näyttää miten tässä projektissa vielä käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti