tiistai 16. kesäkuuta 2015

Työhuone.
Hiphei! Terassikalusteemme saapuivat viime perjantaina ja olemme niistä nauttineet koko ihanan viikonlopun, jos hieman sen ylikin. Kyllä kannatti panostaa hyviin puutarhakalusteisiin. Saimme terassimme kerralla juuri sellaiseksi kuin halusimme.
Rahaa tässä viimepäivinä on kyllä kieltämättä kulunutkin. Varsinkin nyt, kun itse olen siirtynyt töistä äitiyslomalle ja perheemme tulot ovat muuttuneet töissäoloajoilta, hieman jopa hirvittää välilllä tämä kaikki tuhlaaminen muun muassa näihin puutarhakalusteisiin ja uusiin keinutuolin päällisiin. Laskupino sen kuin kasvaa kasvamistaan tietokoneen vierellä, mutta ehkä näin viikonlopun terassilla oleilun jäljiltä, haluan uskoa vielä siihen, että  kaikki nämä ostokset ovat olleet sen kaiken tuhlatun rahan arvoisia. Isäntä tässä tosin eräs ilta tokaisi, että "josko nyt hetken aikaa oltaisiin ihan hissukseen". Tämä sopii kyllä minulle. Nautitaan siis ihanasta Suomen kesä, sekä siitä mitä meillä nyt on ja syksyllä sitten taas takaisin uusien pohdintojen ja hankintojen pariin.

Mutta nyt siis itse asiaan..

Ylempänä esitetyt kuvat on napattu meidän työhuoneesta tai talon makuuhuoneesta. Tällä hetkellä huoneessa tapahtuu päivittäin ehkä eniten muutoksia kodissamme, sillä työhuone-funktio on pikkuhiljaa väistymässä tulevan lastenhuoneen tieltä ja myöhemmin huoneen saa itselleen kokonaan käyttöön meidän tuleva uusi perheenjäsenemme, vauva. Kuten kuvista voi hyvin nähdä, vielä on hieman tyhjää ja avaran näköistä niin hyllyjen kuin sisustusrekvisiitankin suhteen. Tarkoitus olisi sisustaa huonetta vauvaa varten vielä tarkemmin tekstiilien ja erinäisten vauvatavaroiden avulla, kunhan ensin tiedämme kumman sukupuolen edustaja meille suodaan.

Huone on kokenut siis pintaremontin jo aiemmin tämän vuoden keväällä, noin puoli vuotta esikoisemme laskettua aikaa ennen. Huoneen katto ja seinät saivat remontissa uuden valkoisen maalipinnan Tikkurilan värisävystä Paperi ja päätyseinä tapetoitiin hyvinkin neutraalin harmaalla Starkin tapetilla. Iso valkoinen seinähyllykkö ja keinutuoli ovat Ikean, purkit Done by Deer/lastentarvikeliike Huvikumpu ja Karkkikauppa -juliste on Paapo Oyn. Valkoinen kello on tullut aikoinaan ostettua Sisustus Säteestä Vaasasta. Työpöydän laatikostot ovat Ikeasta ja pyötälevy on mittojen mukaan teetetty paikallisella puusepällä haluamamme kokoiseksi.

Huomasitteko muuten keinutuolin uudet vaaleat päälliset? Bemzin toimitus saapui eilen. Melkoinen ero vanhoihin mustiin päällisiin, jotka esittelin aiemmin blogin puolella aiheessa "Kangasvalintoja". Hyvin passaa niin tytön kuin pojankin huoneeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti