perjantai 12. kesäkuuta 2015

Aula.Yläkerrassa sijaitseva aula on kotimme yksi lempparialueistani. Kun puolitoista vuotta sitten etsimme ensimmäistä omistusasuntoa, aulatila oli nimenomaan tässä asunnossa se, mikä teki minuun suurimman vaikutuksen. Luulen, että suurin syy siihen oli aulan toimiva pohja, jonka pystyin heti mielessäni sisustamaan meidän näköiseksemme, vaikka emme vielä olleet edes ostaneet asuntoa.

Aula on seinistä ja katosta maalattu kokonaan valkoiseksi asunnon edellisen omistajan toimesta. Pinnat ovat ihan ok kunnossa, joten emme ole sen suurempia remonttisuunnitelmia tilan suhteen miettineet. Meidän toimesta aulaa on siis koko puolentoista vuoden aikana pelkästään sisustamalla kehitetty eteenpäin, aina hieman fiiliksestä ja vuodenajasta riippuen.

Viimeistään tulevana syksynä on tarkoitus taas panostaan aulatilaan enemmän, sillä iltojen pimentyessä se kaipaa vielä jonkinlaista ratkaisua erityisesti tunnelmavalaistukseen, jota meillä ei menneenä talvena ollut ollenkaan. Tämän lisäksi hankintalistallamme on seinähylly, kuvissa näkyvän lipaston vastapäiselle seinälle. Osa teistä varmaan osaakin jo arvata, minkälainen hylly minulla on ajatuksissa tuolle seinälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti