maanantai 8. kesäkuuta 2015

Terassisuunnitelma 2015.MODE 2-istuttava sohva, Masku | Aurinkovarjo, Clas Ohlson |
SUMMER riippukeinu, Vepsäläinen | MANDY seinäruukut ja viherkasvit, Plantagen

Ta daa!

Ihana aloittaa viikko omalla pienellä kollaasiesityksellä.

Tälläistä kokonaisuutta on siis tilauksessa kotimme terassille. Pakko näin alkuu heti sanoa, että olen itse ihan SUPER onnellinen ja tyytyväinen lopulliseen päätökseemme tilata tämä Vepsäläisen Summer-riippukeinu, sillä olen jo toista kesää salaa haaveillut kyseistä yksilöä meille. Alunperin luulin, että riippukeinu ei mahtuisi terassillemme ja siksi sen hankinta on hieman arveluttanutkin. Loppujen lopuksi kun aikamme pyörittelimme, tuumasimme ja mittailimme eri kokonaisuuksia ja vaihtoehtoja läpi isännän kanssa, riippukeinu vaikuttikin yllätykseksi parhaalta mahdolliselta ratkaisulta Lounge-kesähuoneeseemme. Siksipä kaiken muun terassille tulevan kalustuksen ja tarpeiston kokosimmekin tällä kertaa tämän ihastuttavan riippukeinun ympärille. Parasta mielestämme keinussa on sen erinomainen ergonomia eli se, että kaikki perheenjäsenet tykkäävät istua keinussa. Saa vielä nähdä mahtaako tulevaisuudessa keinussa istumisesta tulla jonkinlaista kinaa jakajien kesken.

Maskusta hankkimaamme sohvaan olisin istuintyynyjen väriksi toivonut jotain vaaleampaa beigeä tai valkoista, kuten keinun pehmusteet ovat, mutta valitettavasti tuotteeseen ei ollut saatavilla tällä erää muita kuin mustia päällisiä ilman lisätilausta. Onneksi sohva oli sen verran edullinen löytö (kaikki viimevuoden kesäkalusteet -50% alennuksessa!), että tyynynpäällisten väärä väri ei enään pilannut lopullisia kauppojamme. Mahdollisesti vielä myöhemmin hankimme vaihtopäälliset sohvaan, kunhan ensin hieman tuumailemme näkymää. Kuitenkin sekä riiippukeinussa, että tilaamassamme polyrottinkipintaisessa sohvassa punokset ovat värisävyiltään harmaita, joten kalusteet saattavat sopia hyvinkin keskenään jo pelkästään sitä kautta. Onneksi sisustustekstiilien avulla pystyy aina jonkun verran pelaamaan kokonaisuuden kanssa, vaikka kaikki ei menisikään heti yksi yhteen.

Vielä olisi siis matto ja jokunen koristetyyny hakusessa, mutta niitä ajattelin pohtia vasta kun olemme saaneet nämä suurimmat kalusteet aseteltua terassilla paikoilleen. Sohvapöydän suhteen minulla on ajatuksissa yksi DIY-projekti, mitä ajattelin vielä kokeilla myöhemmin ajan kanssa. Viherkasvit ovatkin jo viikonlopun "kukkaterapia" -kiertueen saattelemana löytäneet valmiiksi paikkansa vanhoihin ruukkuihin ja kukkalaatikoihin ympäri pihamaata. Tästä kaikesta puuhailusta viikonlopulla ajattelinkin kertoa vielä tarkemmin lisää tällä viikolla. Hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti