tiistai 23. kesäkuuta 2015

DIY kesäprojekti käyntiin.




Hei sinne ruudun taakse!


Olemme nauttineet terassilla koko päivän ihanan lämpimästä kesäsäästä. Vesisadetta luvattiin vielä eilen sääennustuksissa, mutta tänään täällä meillä paistoi kyllä aurinko lämpimänä. Täytyi siis ottaa heti kaikki ilo irti hyvästä kelistä kun vain mahdollista.



On meillä paljon muutakin kyllä tehty kun vain loikoiltu. Tänään saatiin muun muassa eräs oma keksimäni DIY kesäprojektikin pikkuhiljaa aluilleen. Isännän kanssa nimittäin otimme ja noukimme vihdoin nämä kuvassa näkyvät vanhat lavat pois lahoamasta lähimetsämme uumenista. Näistä lavoista olisi tarkoitus nikkaroida ulkopöytä terassillemme. Ja ei, ajatuksenani ei ollut tehdä perinteistä pinottua lavapöytää, vaan ensimmäiseksi ajattelin purkaa lavat osiin ja katsoa minkälaista käyttökelpoista materiaalia lavoista irtoaa pöytää varten.



Bongasin hylätyt lavat aikoinaan metsän kätköistä, ollessani koiran kanssa lenkkeilemässä. Siinä lenkkeilyn sivussa sain tämän pienen kipinän projekti-ideasta, missä näitä lavoja hyödyntämällä voisin ehkä saada jonkinlaista pientä DIY pöytää kasattua ulkokäyttöön. Tämä kaikki ideointi tapahtui siis alkukeväästä kun lavat aikoinaan paljastuivat paksujen lumikinoksien alta ja hetken niitä siinä metsässä kerkesin tuijottelemaan. Nyt kesäaikaan siirryttäessä projekti-idea tuli jälleen ajankohtaiseksi ja on kypsynyt mielessäni runsaan tovin entistä vahvempana ajatuksena. Koska lavoihin ei koko kevään ja alkukesän aikana kukaan ole koskenut, ajattelin, että on korkea aika ryhtyä vain tuumasta toimeen ja jättää ylimääräiset pohtimiset sikseen. Huomenna on tarkoitus ottaa hieman vasaraa kauniiseen käteen ja katsoa saako näistä kahdesta lavarumiluksesta enään mitään irti. Good luck to me i hope.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti