torstai 4. kesäkuuta 2015

Kangasvalintoja.
Työhuoneen lukunurkkauksessa meillä on Ikean koivurunkoinen, mustilla päällisillä varusteltu Lillberg-keinutuoli. Olin etsinyt jo jonkin aikaa työhuoneen nurkkaukseen sopivankokoista löhöilytuolia tai pienempää keinutuolia, kunnes sattumalta tutullamme oli myynnissä tämä kyseinen yksilö meille sopivaan kirpputorihintaan. Puuosat eivät ole kärsineet juuri lainkaan ja pehmusteet sekä tyynynpäälliset ovat hyvin säilyneet edellisen omistajan käytössä. Molemmat tyynynpäälliset sekä sisätyynyt ovat täysin irrotettavissa ja konepestävissä, mikä on meidän tulevalle lapsiperheelle erinomainen etu tulevaisuudessa. Huippu löytö etten sanoisi! 

Mustat päälliset tuolissa ovat ajatuksena ihan kivat, yksinkertaiset ja siistit, mutta mielestäni tuoli on hieman hallitseva näinkin pieneen huoneeseen. Ehkä tämä johtuu remontista jonka juuri hiljan teimme kyseiseen huoneeseen ja nyt keinutuolin päälliset eivät vain mielestäni istu mitenkään huoneen kokonaisuuteen.

Kovin kauaa en internetin ihmeellisessä maailmassa surfannut, kunnes löysin Bemziltä sopivia kangasvaihtoehtoja uusien päällisten suunnitteluun. Tilasin heiltä kangasnäytepaloja muutamista eri kangasmateriaali- ja -värivaihtoehdoista sillä ajatuksella, että tilaan uudet päälliset Lillberg-keinutuoliimme heiltä. Näytepalojen tilaaminen oli Bemziltä täysin ilmaista ja kangaspalat saapuivat postissa noin viikon kuluttua tilaamisesta.


Kangaspalojen ylivoimaiseksi suosikiksi nousi hillitympi vaaleanharmaa kangas Tengér Melange Silver Grey, joka sävymaailmaltaan on hyvin samaa kuin työhuoneeseen laitettu uusi seinätapetti. Materiaaliltaan kangas on 71% puuvillaa, 22% viskoosia ja 7% pellavaa eli kestää hankausta ja kulutusta varmasti. Lisäksi kangas on konepestävissä jopa 40-asteen lämpötilassa, kuten tuolin jo olemassa olevat päällisetkin. Hintaa päällisille tulisi noin 120€ + toimituskulut, mikä on mielestäni kohtuullinen hinta siihen nähden mitä uudet pehmustetut keinutuolit maksavat nykypäivänä huonekaluliikkeissä.

Toivon, että keinutuolille tulee vielä enemmän käyttöä kunhan esikoisemme vain syntyy (mahdollisesti vielä tämän kuun aikana). Sitä ennen täytyisi uudet tuolinpäälliset laittaa vielä tilaukseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti