tiistai 29. syyskuuta 2015

Tykkään: Vallilan vahakankaat.

Nyt täytyy hieman mainostaa, sillä törmäsin erittäin hyvään käyttötuotteeseen. Meillä kotona näet etsittiin kesällä kuumeisesti keittiön pöydälle sopivaa vahakangasliinaa ja Vallilan vahakangasvalikoimasta löytyi vihdoin meille se oikea. Olimme hieman edellä aikaamme, sillä halusimme vahakankaisen pöytäliinan silloisen tulevan pienokaisemme ruokasotkuja silmälläpitäen. Noh, todellisuudessahan ruokasotkut ovat vasta pitkä ajan päässä edessä, mutta koskaan ei voi olla liian aikaisin liikeellä. Käytännön kannaltahan me pöytäliina ostettiinkin.

Mutta nyt siis itse tuotteeseen..
Vallilan vahakankaat ovat materiaaliltaan 100% puuvillaa, joissa on akryylipäällyste hylkimässä likaa ja ruokaroiskeita. Kangas vaikuttaa siis hyvin pitkälle tavalliselta puuvillaiselta pöytäliinalta, mutta on materiaaliltaan kestävää ja helppo pyyhkiä puhtaaksi. Lisäksi mikä huippu, vahakankaan akryylipäällyste on pesun kestävä, eli liinan voi halutessaan pestä normaalisti pesukoneessa. Vallilan nettisivujen mukaan, kangasta ei ole pakko viimeistellä reunoistaan ompelemalla, mutta itse ompelin varoiksi pöytäliinaan taitokset ennen pesukoneeseen laittoa. Puuvillaisen pohjamateriaalinsa ansiosta ompeleminen oli todella helppoa ja vaivatonta.

Itse leikkautin meille kaupasta sopivan palan keittiön pöytäliinaksi, mutta akryylipinnoitteen ansiosta, vahakankaista voisi valmistaa esimerkiksi terassin istuintyynyt, sillä se hylkii erinomaisesti kosteutta. Täytyy jättää tämä ajatus ensikesälle muhimaan, jos vaikka Vallilalta tulisi mieluisia uusia kuoseja ensikeväänä vahakangasmallistoon. Itse tykkään tuotteesta valtavasti. Ihan super! Suosittelen!

Kuvissa näkyvä vahakangasliinamme on Saara Kurkelan suunnittelema harmaapohjainen Artisokka, ostettu paikallisesta Anttilasta kesäkuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti