sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Jouluinen viirinauha.
Viikon päästä sunnuntaina onkin jo 1. adventti. Uskomatonta kuinka lähellä Joulu onkaan! Itse olen pikku hiljaa virittäytynyt joulun tunnelmaan touhuamalla kaikennäköistä pientä mukavaa askaresta aina vapaa-aikanani. Muun muassa viime viikolla kun etsin sopivia askartelumateriaaleja joulukortteja varten, paikallisessa Minimanissa silmiini pisti tämä joulunauharusetteja täynnä olevan kupariputkilo. Itseäni inspiroi kovin nyt tämä kupari, joten sen suurempia miettimättä nappasin putkilon mukaani kaupasta.

Alunperin ajatuksenani oli käyttää lahjanauharusetit perinteisesti tulevien joulupakettien koristeluun, kunnes huomasinkin yks kaks viikonloppuvillityksissäni kyhääväni ruseteista jouluista viirinauhaa olohuoneemme ikkunaan. Valitettavasti kuvaa en nyt saanut valmiista viirinauhasta otettua, mutta varmasti idean tajuaa tästäkin sepustuksesta. Helppo, nopea ja todella suloinen tee se itse -kokeilu. Ja värinhän saa valita ihan itse laajasta lahjanauharusettien kirjosta!

HUOM! Itse pujotin kaapista löytynyttä juuttilankaa nopeasti vain rusettien lävitse, sillä ajattelin uusiokäyttää rusetit mahdollisesti vielä myöhemmin. Jos kuitenkin olet varma, että ruseteille ei tule olemaan toista tarkoitusta myöhemmin, suosittelen kokeilemaan rusetin takapuolella olevan teipin hyödyntämistä. Meinaavat näet näin vapaina ollessaan pyörähdellä niin ja näin päin ikkunaan aseteltaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti