keskiviikko 24. elokuuta 2016

Kirpputorilöytö.Hei,

Älkää säikähtäkö. En ole hullaantunut retroilemaan. Tässä esittelen teille vain ylpeänä uutta kattovalaisintamme. Törmäsin kyseiseen yksilöön viime lauantain kirpputorikierroksella, ja ajatukset helposta viikonloppuprojektista oli pian jo mielenpäällä. Kuvassa valaisin on siis vielä täysin alkuperäisessä kauneudessaan vielä sunnuntai aamuna.

Todellisuudessa valaisin on ollut jo useamman päivän pihavarastossa kuivumassa uuden pintakäsittelyn jäljiltä. Koko viime viikonloppu menikin aikalailla pelkästään valaisimen pintakäsittelyn parissa, sekä maalin kuivumista odotellessa, mutta sen suhteen ollaan onneksi jo voiton puolella. Alkuviikosta hankin valaisimeen uuden lampunjohdon, ja muokkasin johtoa valmiiksi lampulle sopivaan malliin. Loppuviikosta valaisin täytyisikin sitten kasata takaisin kokoon, sekä tehdä lopullinen päätös valaisimen tulevasta sijoituspaikasta. Itselläni on mielessä parikin oivallista paikkaa mietittynä, katsotaan mitä parempi puoliskoni on tästä mieltä.

Laittelen blogiin vielä uusia kuvia valmiista valaisimesta kunhan saan sen kokonaan valmiiksi. Sormet ristiin, että pintakäsittely onnistui ja suunnitelma edullisesta projektivalaisimesta on toteutuakseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti